Meer resultaten voor tuin

   
 
 
 
tuin
 
DekaTuin.
JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. 7 dagen open. Ga naar de inhoud. Grond, zand en grind. Tuin en plantbescherming. Geuren en parfums. Zijden bloemen planten. DekaTuin Haarlem 023-5420022 DekaTuin Heiloo 072-5320811.
Home De Kruidhof hortus van Fryslân botanische tuin.
Grootste botanische collectie geneeskrachtige kruiden van West-Europa. De Kruidhof is de botanische tuin met de grootste collectie geneeskrachtige kruiden van West-Europa en kent een rijke historie van meer dan 80 jaar. Een groot deel van de kruidencollectie is verkrijgbaar in de gratis toegankelijke verkooptuin.
Tuin van BRET Tuin van Bret.
Daarbovenop komt een kas zodat geheel lijkt op de pakhuizen aan de grachten. Het grootste deel van de Tuin van Bret zal bestaan uit wijnranken die tesamen de eerste Amsterdamse stadswijngaard vormen. Naast de Tuin van Bret ligt naast het reeds eerder gerealiseerde horeca paviljoen Bret.
Home Trompenburg.
Wandelen met of zonder gids. Trompenburg Tuinen Arboretum is een prachtige tuin om een rustige, ontspannen en inspirerende wandeling in te maken. U kunt aan de hand van de geschreven wandelingen uit ons boekje Grenzeloos groen een route door de tuin lopen.
Tuinontwerp voorbeelden kant en klaar tuin inspiratie.
Dan zijn deze kant en klare tuinontwerpen voor uw tuin of terrein een goede optie. Bovendien gratis bij ons beschikbaar. Complete tuinontwerpen met beplantingsplan en materiaallijst. Ontdek op deze pagina's' tuinvoorbeelden met alle benodigde materialen, planten en detail tekeningen. Gadero helpt u graag met tuinvoorbeelden en inspiratie voor een 3d tuinontwerp. Zoekt u ideeën voor tuin aanleg dan bent u bij Gadero bij het juiste adres. Wij hebben voorbeelden voor een kleine voortuin, een voorbeeld moderne achtertuin een kindvriendelijke tuin en een onderhoudsvrije tuin.
De Orchideeën Hoeve: Vlindertuin Tropische tuinen Orchideeën.
Wij maken van jouw bezoek graag een groots, maar veilig avontuur. Daarom blijft het noodzakelijk om jouw bezoek op datum en starttijd te reserveren. In het park zijn diverse Take Away-punten geopend waar je lekkere drankjes, ijsjes, snacks en broodjes kunt afhalen.
De Ommuurde Tuin.
En ben je benieuwd of je ooit een eigen boerderij/tuinderij op zou willen starten? Kijk eens op de site van Warmonderhof deeltijd opleiding en doe je stage bij de Ommuurde Tuin! Of kijk eens bij onze eigen cursus Agro-ecologie in praktijk die Esther Kuiler en Elske Hageraats jaarlijks op de Ommuurde Tuin geven.
Onderhoudsvrije en toch groene tuin Tuinhappy.nl tuinblogger blogger tuin.
Standaard lijkt men een onderhoudsvrije tuin gelijk te stellen met een compleet betegelde tuin. Als eigenaar van een supergroene tuin kan ik je uit de droom helpen. Net zoals aan een betegelde tuin wat werk zit groene aanslag verwijderen, vegen, ophogen, etc, zo zit er ook aan een groene tuin wat werk.
De Geheime Tuin.
DE GEHEIME TUIN. Ga met ons mee op reis door de magische wereld van De Geheime Tuin en geniet deze zomer maar liefst vier weekenden lang van een tropische oase gevuld met muziek, kunst, performances, workshops en nog héél veel meer.
Huisje Boompje Beter.
Planten houden je tuin koel en aangenaam. Door meer groen help je vogels, bijen en vlinders en wordt je tuin een levende tuin. Wil je meer informatie? Laten we het samen doen. Tweets by HuisjeBeterApp. Huisje Boompje Beter op Twitter Huisje Boompje Beter op Facebook.
Tuin der Verbeelding Website van Art Malden uit de gemeente Heumen.
De locatie is de 5000 m2 grote tuin van gastheer en medekunstenaar Hans Janssen centraal gelegen aan de doorgaande weg op 5 km van het centrum van Nijmegen. De tuin wordt aangekleed met 2 bedoeïenententen van 80 m2, die allebei een terras en plaats voor een kunstenaar, er zijn 0verdekte en open plekken te vergeven.

Contacteer ons